Vaste contactpersoon  Eigen productie in China  Duurzaam ondernemen
Vragen? We staan voor je klaar! 015 55 10 51 info@specialthings.be
Pennen: Prodir

Special Things is exclusieve dealer van Prodir,
de elegante & kwalitatieve pen

Een pen van Prodir is een pen die past bij elk merk.

Prodir is een Zwitserse fabrikant die al jaren het meest veeleisende segment van de promotionele markt bedient. Ze staan gekend om kwalitatieve designproducten. Bekijk hieronder de standaardmodellen.

Prodirpennen maken wij steeds op maat van jouw merk. Heb je een voorkeur voor een bepaald model? Laat het ons weten, dan informeren we je graag over alle mogelijke opties voor dat model. Bovendien maken we een digitale voorstelling zodat je ziet wat het eindresultaat zal zijn.

De modellen

Dit zijn de modellen van Prodir. Klik op het model voor een duidelijke foto.

Wij maken volledig gratis een gepersonaliseerd voorstel die perfect past bij jouw merk.

DS1

DS2

DS3

D4

DS5

DS7

D8

DS9 *new*

Sustainability

Promotionele pennen van Prodir zijn de nieuwste generatie milieuvriendelijke producten. Innovatieve technieken worden gebruikt om afval en uitstoot te beperken bij de productie. Het grensverleggende design van de pennen en de hoge schrijfkwaliteit garandeerd dat deze pennen promotionele artikelen zijn met lange levensduur. Enkel een knap product met een degelijke kwaliteit maakt een indruk die blijft hangen.

Prodir pennen zijn gemaakt om lang mee te gaan, om afval te verminderen, en om het mileu te beschermen.

Nl
 
Special Things • Canadadreef 3, 2820 Bonheiden - België • marketing@specialthings.be • T +32 (0)15 55 10 51 • F +32 (0)15 55 14 51