Vaste contactpersoon  Eigen productie in China  Duurzaam ondernemen
Vragen? We staan voor je klaar! 015 55 10 51 info@specialthings.be
Historie

Special Things is niet van gisteren! Jarenlange ervaring, kennis en kunde brachten het bedrijf tot wat het nu is: een succesvol groeiend familiebedrijf!

Jacques Debruyne begon zijn ambitie als zelfstandig vertegenwoordiger in de prille jaren '70. Al snel reikte zijn netwerk tot ver over de nationale grenzen. Als agent van onder meer Trun Hopea en Lindholm (Finland), Chabrières (Frankrijk) en Boltze (Duitsland) groeide de interesse bij klanten dermate dat hij in 1973 samen met zijn echtgenote een eigen bedrijf opstartte. Tal van geschenken-winkels boden de unieke interieurartikelen en gadgets van Special Things succesvol aan. In de jaren tachtig kwam er een opvallend attractief item bij: op maat gemaakte wandklokken. Naast de zelfstandige winkels groeide ook de interesse van de promotiewereld. Via het succesartikel dat de gepersonaliseerde wandklok was, rolde Special Things deze nieuwe markt in.

Vanaf 2000 versterkte Axel Debruyne het team. Samen met deze jonge werkkracht en innoverende denktank waaide een verfrissende wind door Special Things. Het kon dan ook niet anders dat, met de rechtstreekse import vanuit het Verre Oosten, het opstarten van een eigen Chinees bedrijf met eigen medewerkers ter plaatse een logische volgende stap werd in 2005. Zo is onze expertise permanent in ontwikkeling om u de beste service te garanderen hier in België en de beste productie-omstandigheden in het Verre Oosten.

Zoals u merkt: Special Things is niet van gisteren en stapt vernieuwend de toekomst in, dag na dag!

 
Nl
 
Special Things • Canadadreef 3, 2820 Bonheiden - België • marketing@specialthings.be • T +32 (0)15 55 10 51 • F +32 (0)15 55 14 51