Unieke projecten
Terug naar overzicht
Een gevuld sportpaleis met Kim Clijsters sporttassen
Nl

Uitdaging

Vraag: Onze klant zocht een mooie tennistas. Niet zomaar een tennistas, maar wel hét afscheidscadeau van Kim Clijsters aan het publiek van de “Thank You Games” in het Antwerpse Sportpaleis. Een opdracht waar we bij Special Things graag onze tanden in zetten.

Onze aanpak

Budget: We overlegden met onze vaste fabrikant van tassen en zakken wat betreft het budget en de aantallen sporttassen.

Model: We stelden 2 leuke modellen voor die grondig werden besproken en getest samen met de klant. Elk model had bijhorende opties voor het bedrukken en de personalisatie.

Aanmaak staal: Op basis van het gekozen model sporttas werd een staal aangemaakt door onze productie in China. Dit werd gecontroleerd op verschillende technische kenmerken zodat we een perfect doordachte beslissing konden garanderen.

Flexibele aanpak en inschakelen van een extra fabrikant: Wegens de timing bleek 1 fabrikant niet voldoende voor dit project. We schakelden een tweede fabrikant in om de krappe deadline te kunnen garanderen.  

Constante opvolging en monitoring: Ook onze medewerkers in China werden intensief betrokken bij dit proces. Aan de hand van onze opvolging konden we op elk moment van het productieproces bijsturen waar nodig en garanderen dat de sporttassen aan alle eisen voldeden. 

Resultaat

13.000 toeschouwers keerden tevreden terug naar huis na de “Thank You Games” van Kim Clijsters in Sportpaleis. Niet alleen dankzij het beklijvende afscheid van Kim, maar ook dankzij de mooie tennistas die gemaakt werd door Special Things

 

 
Special Things • Canadadreef 3, 2820 Bonheiden - België • marketing@specialthings.be • T +32 (0)15 55 10 51 • F +32 (0)15 55 14 51