Vaste contactpersoon  Eigen productie in China  Duurzaam ondernemen
Vragen? We staan voor je klaar! 015 55 10 51 info@specialthings.be
Uw troeven

Op maat gemaakt 
Als de bestaande, klassieke producten niet volstaan aan de gestelde voorwaarden ontwikkelt Special Things uw product op maat volgens uw specificaties.

Prijs/Kwaliteit verhouding
Een goede kwaliteit én een scherpe prijs: twee eisen die voor elke klant belangrijk zijn. Hoogwaardig materiaal is belangrijk, maar moet wel in evenwicht blijven met het budget. Voor producten op maat worden verschillende opties uitgewerkt en een materiaalstaal van elk wordt voorgelegd. De uiteindelijke keuze ligt bij u, zo hebt u de prijs/kwaliteit verhouding steeds zelf in de hand.

Meer dan 40 jaar ervaring 

Gestandaardiseerde kwaliteitscontroles

Minder tussenschakels

No 9-to-5 mentality
Een project van grotere omvang met verschillende actoren en factoren blijft een menselijke onderneming. Hoe goed iedereen zijn rol ook kent, foutjes die binnensluipen zijn onvermijdelijk. Op die ogenblikken is het dankbaar terugvallen op een goede structuur en samenwerking. Zo kan in een mum van tijd de correcte situatie worden ingeschat. In de eerste plaats wordt dan snel en efficiënt gehandeld om de klant zo snel mogelijk een geschikte oplossing te geven. Daarna wordt worden de nodige schakels geëvalueerd en bijgestuurd, zodat de kans op dergelijke fouten in de toekomst zo minimaal wordt gemaakt.

Eigen team in China – procescoaching ter plaatse
Na meer dan 40 jaar ervaring weten we welke fabrikanten een project (aan)kunnen. Onze eigen crew kan ter plaatse rechtstreeks een project bespreken met een selectie van de meest geschikte fabrikanten. Zowel tijdens de voorbereidingsfase waarbij stalen ter goedkeuring werden gemaakt, als tijdens het eigenlijke productieproces blijft de communicatie optimaal en kan bijgestuurd worden waar nodig. Hierdoor zorgen we voor een succesvolle coördinatie tussen producenten en houden we de timing in het oog.

Stalen ter goedkeuring
Na de leveranciersselectie ter plaatse door onze collega’s in China worden kleur, materiaal, vorm, grootte, kwaliteit en prijs concreet gecheckt aan de hand van reële stalen.

Voorraadbeheer in eigen magazijn
Stockage in het eigen magazijn als centraal verzamelpunt.

Handling op maat in eigen magazijn
De verschillende aspecten van een product kunnen indien nodig individueel worden verpakt met oog voor detail volgens de voorkeuren van de klant. Misverstanden werden op deze manier vermeden.

Familiebedrijf

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Inspiratiebron

Denktank partner

Snelle levertijden

Bereikbaar

Actieve kennis sectorspecifieke  markten

Continue herpositionering sectorspecifieke markten

Lifelong Learning

Eigen exportlicentie

(Bijna) onbeperkt aanbod

Nl
 
Special Things • Canadadreef 3, 2820 Bonheiden - België • marketing@specialthings.be • T +32 (0)15 55 10 51 • F +32 (0)15 55 14 51