Vaste contactpersoon  Eigen productie in China  Duurzaam ondernemen
Vragen? We staan voor je klaar! 015 55 10 51 info@specialthings.be
Wat zijn goede relatiegeschenken voor het eindejaar?
Nl

Ben je voor je bedrijf, collega’s of klanten op zoek naar originele en handige eindejaarsgeschenken? Of wil je misschien de collega's verrassen tijdens de feestdagen of het nieuwe jaar? Dan hebben wij alvast 5 nuttige tips voor je. We zetten ze graag op een rijtje:

Tip 1: Wees origineel

Denk goed na, doe de nodige research, en kies een cadeau dat past bij je doelgroep. Met een origineel cadeau spring je in het oog, en het kan je ook een voordeel geven wanneer je klant binnenkort een bestelling wil plaatsen.

Leuke originele cadeaus: powerbanks, houten USB drives

Tip 2: Maar niet té

Origineel zijn is zeker een goede optie. Maar als je niet meteen een goed idee hebt wat bij je doelgroep aansluit kan je natuurlijk ook altijd kiezen voor vaste waarden. Een USB-stick, een mooie kwalitatieve pen of een leuke agenda met je logo bijvoorbeeld, hebben stuk voor stuk hun waarde bewezen. Je kiest voor zekerheid, en de garantie dat je doelpubliek tevreden zal zijn met hun eindejaarsgeschenk.

Leuke klassiekers: USB Flash Drives, Pennen, Agenda’s

Tip 3: Vergeet je collega’s niet

Hoe belangrijk het ook is om je goede klanten en relaties in de bloemetjes te zetten tijdens de feestdagen. Vergeet ook collega’s en mensen waar je dag in, dag uit op kan rekenen niet. Een leuke attentie kan er onder andere voor zorgen dat er een goede sfeer heerst tussen collega’s, dat mensen graag naar het werk gaan en dat ze bereid zijn om net dat tikkeltje meer te doen.

Leuke cadeaus voor collega’s kan je vinden bij onze cadeautips

Tip 4: Denk aan de kinderen

Als je ook mama’s en papa’s wil blij maken met je eindejaarscadeau, is het misschien wel interessant om te denken aan de kinderen. Want gelukkige kinderen zorgen voor extra gelukkige ouders. Bovendien laat je zien dat ook familie belangrijk is naast een professionele carrière.

Leuke cadeaus voor kinderen kan je vinden in de kerstcollectie

Tip 5: Plan tijdig

Plan tijdig je kerst- of eindejaarsactie. Zeker voor cadeaus en gadgets geldt: hoe beter de planning, hoe meer je kan besparen. Denk bijvoorbeeld aan producten die gemaakt worden in het Verre Oosten met een langere levertermijn. Een vroegere planning geeft je niet alleen het voordeel dat de prijs lager zal liggen, je kan bovendien genieten van extra flexibiliteit wat betreft het product. Wil je een volledig op maat gemaakt artikel? Dat is mogelijk, en als dit tijdig ingepland is zal je er zelfs niet altijd meer voor betalen dan een last-minute beslissing waar je niets aan kan personaliseren.

Voor leuke custom made cadeaus contacteer je ons best even. Enkele custom made ideeën kan je hier opdoen in onze unieke projecten.

 
Special Things • Canadadreef 3, 2820 Bonheiden - België • marketing@specialthings.be • T +32 (0)15 55 10 51 • F +32 (0)15 55 14 51