Vaste contactpersoon  Eigen productie in China  Duurzaam ondernemen
Vragen? We staan voor je klaar! 015 55 10 51 info@specialthings.be
Pennen: Chalk

Chalk, dé Zwitserse designpen bij Special Things

Deze Zwisterse designpen heeft werkelijk alles: een verbluffende look, een beperkte ecologische voetafdruk, Zwitserse kwaliteit én bovendien een degelijke prijs.Dit is niet gewoon een pen waar je een logo op plaatst, Chalk is een indrukwekkend visitekaartje en brengt je merk met stijl en elegantie over. Maar je moet ons natuurlijk niet geloven, kijk vooral zelf of maak een afspraak en we komen graag langs om je deze pen te laten ontdekken.

Design

De Chalk pen heeft een uniek gepatenteerd design. Het design haalt, zoals de naam doet vermoeden, zijn inspiratie bij het uitzicht van een krijtje. De pen werd genomineerd voor de German Design Award Enkel essentiele onderdelen zijn aanwezig op de pen waardoor de pen ook efficiënt kan geproduceerd worden met een minimum verbruik van energie en grondstoffen.

Ecologie

Het productieproces van Chalk is geoptimaliseerd en afgesteld op efficiëntie. Hierdoor is er zeer weinig afval en energie nodig om de pen te produceren. De Chalk-pen is ook beschikbaar in polymelkzuur of PLA. Dit is een biologisch afbreekbaar materiaal dat wordt geproduceerd uit hernieuwbare plantaardige grondstoffen, het is dus een duurzaam alternatief voor andere plastics. Voor een echt duurzaam product: ga voor Chalk in PLA.

Inkten

Je kan kiezen voor een balpen, een gel pen of een mechanisch potlood. De balpen is voorzien van het 'floating ball' principe voor een extra aangename schrijfervaring.Met het gel systeem haal je tot 500 meter schrijflengte en met de balpen tot maar liefst 2500 meter.

Is je interesse opgewekt?

via mail: info@specialthings.be
of telefonisch: 015 55 10 51
Nl
 
Special Things • Canadadreef 3, 2820 Bonheiden - België • marketing@specialthings.be • T +32 (0)15 55 10 51 • F +32 (0)15 55 14 51